Bilderhoos

Lo & Lu hebben dromen, mega grote bouwdromen… 

BILDERHOOS 2.0 “Op Kinder maat Architectuur Spel Sets”

Herinner je nog de boomhutten? Ja? Nu kan je uw kinderen een gelijkaardige ervaring geven met BILDERHOOS, de op kindermaat gemaakte achtectuur speelset.  BILDERHOOS laat uw kinderen een eigen speelhuis, een kamp, een winkeltje, een boerderij, een toren, … bouwen naar eigen fantasie… de mogelijkheden zijn eindeloos.Deze bouwset is ontworpen door een samenwerking tussen een grafische kunstenaar, een ingenieur & een mama.

BILDERHOOS is ontworpen om de kinderen een flexible spelmateriaal te geven. Het is een bouwset die hun creativiteit, onafhankelijkheid en ingenieurs talenten in uw kind naar boven brengen. Meisjes en jongens vinden het super tof om hun eigen wereld te creëren. Is het een vliegtuig? Is het een fort? Wie weet … 

Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen samenkomen en nieuwe vriendschappen sluiten, elkaar leren kennen en leren samenwerken.

BILDERHOOS bouwplanken klikken gemakkelijk samen in de uitsnijdingen, zo kan men muren maken, vloeren, platforms en dakstructuren. De bouwplanken zijn 3/4" dik,gemaakt uit FSC Russiche Berk - Marine Multiplex. De BILDERHOOS bouwplanken zijn sterk en visueel aantrekkelijk. Stevig genoeg voor grote kinderen, zelfs volwassenen kunnen op de vloer staan of op een platform. Bij juist gebruik is er 20 jaar garantie. Geen enkel gereedschap is nodig. Kinderen kunnen zonfderhulp eigen contructies maken, de omvang en afmetingen van de bouwplanken, maken dat ze er in groep mee kunnen spelen, wat het sociaal contact bevordert. 

Voor binnen en buiten… evenwel dienen de blokken droog bewaard te worden, dus gedaan met spelen? Even snel opruimen en klaar voor je volgende avontuur…